top of page

KONSULENTERNES KOMPETENCER OG METODER

Konsulenterne i Ledelsens Rum har erfaringer med alt det, du kan komme til at møde som leder. Ansvaret, glæderne, udfordringerne. Derudover har konsulenterne også stor viden, især om skoler og uddannelser, og de har alle relevante analytiske kompetencer, især vedr. politik, jura og økonomi.

En meget vigtig metode for konsulenterne er ledersparring. En god ledersparring giver grundlag for at se på sig selv i lederrollen, tage fat i ledelsesdilemmaerne og gå videre til det strategiske. Selv ganske få timer med én af konsulenterne giver en væsentlig effekt.

Ledersparring kan ofte kombineres med et testforløb, hvor man får indsigt i sin egen foretrukne adfærd - og dermed hvad man skal arbejde med for at blive den bedst mulige leder.

Vi har et særligt forløb for de ledere, der er blevet ledere for andre ledere - altså leder af ledere. Konsulenterne ved, hvad man skal lære at forandre, når man får denne nye rolle, f.eks. som skoleleder eller skolechef.

En særlig sparring kan også handle om at få et nyt ledelsesjob - altså newplacement. Det har vi særdeles gode erfaringer med.

Teamudvikling er for mange ledere en meget vigtig del af ledelsesarbejdet. Her har konsulenterne en særlig indsigt og mange erfaringer, som oftest med udgangspunkt i et testforløb.

Endelig er konsulenterne i stand til at gå ind i det strategiske rum, hvor analyser af enhver art bliver relevante.

Vi er altid i øjenhøjde, med alle.

bottom of page